Leggingslagret kläder för tjejer

Välkomna till Leggingslagret.se


Coola häftiga leggings för alla tillfällen hos Leggingslagret.
Billiga snygga leggings hos Leggingslagret och fri frakt vid beställning över 100 kr. Frakt under 100 kr debiteras med 39 kr.

20% rabatt i hela butiken även REA använd kod "REA20" avdrages i kassan


Rea i butiken från 49 kr.
Se mer i butiken


Nu massor med Leggings, Jeggings, Tights, Toppar, Korsetter, Klänningar, Kjolar, Bikini till billiga priser från 49 kr hos Legginglagret. Sveriges största leggingsbutik online. Reservation för slutförsäljning


Vi har flera års erfarenhet av försäljning och tillverkning, Alla våra leggings skickas från vårt centrallager med en leveranstid på 1-2 arbetsdagar.

Leggingslagret.se s affärsmodell är att erbjuda leggings och andra varor till marknadens lägsta priser med snabba leveranser.

Vi har fri frakt inom Sverige vid beställning över 100 kr. Frakt under 100 kr debiteras med 39 kr.. Till resten av världen frakt 130 kr. Vi erbjuder även EU express till alla EU länder frakt 150 kr.


Alla våra produktbilder är copyrightskyddade. Vi äger rättigheterna till allt bildmaterial som visas i vår butik. Om ni skulle se att andra butiker eller säljare som använder våra bilder är vi tacksamma om ni kontaktar oss.  Tack på förhand.

Vid önskemål om Leggings i andra storlekar eller Leggings vi inte har hemma, kontakta oss så kan vi nog ordna det.

Vi rekommenderar att ni kontrollmäter och titta inne i produktinformationen. Det kan variera +/- 1-2 cm på storleksangivelsen.

Gällande leggings vi har med One size! Det betyder inte att de passar alla! Vi rekommenderar One Size till kunder med storlek S-M även liten L. Alla leggings är handsydda, storlek och form och tryck kan variera på samma modell. 

På alla one size leggings saknas tvättlappen, Vårt tvättråd är Handtvätt. 

Betalning

Alla priser på Leggingslagret är inklusive moms.

Klarna

 • Vi använder oss av en helhetslösning från Klarna som kallas för Klarna Checkout. Du kan alltså enkelt använda Klarna faktura, Klarna konto, Kortbetalning och direktinbetalning via din internetbank. För att läsa mer om Klarna Checkout klicka här.
 • Dessutom kan du läsa mer om Klarnas dataskyddspolicy här.


Paypal

 • Betala snabbt, smidigt och säkert med ditt PayPal-konto. 
 • Betalkort (via PayPal). Betala med Visa, Amex, MasterCard, Maestro, Discover och många andra betalkort via PayPal.LEVERANS 

SNABB leverans (1-2 arbetsdagar

Jag har lagt min beställning. Vad händer nu?
 • Dag 0: Du får ett kvitto på beställningen skickas till din e-post, Det tar ett par minuter.
 • Dag 0-1: Din order packas och skickas med Posten. Du får en bekräftelse till din e-post på att din order är på väg. 
 • Dag 1-2: Ditt paket kommer fram.
 • Beställningar som läggs fredag efter kl 12:00 skickas följande måndag.

Kundservice

Vi välkomnar alla dina frågor och eventuella klagomål och strävar efter att svara inom en arbetsdag. Tveka inte att kontakta vårt kundservice-team om du har några frågor.

Vi håller stängt på svenska helgdagar.

VIA E-POST: kontakt@leggingslagret.se 

MIN BESTÄLLNING

Kan jag ändra min beställning?
När din beställning har bekräftats kan du inte ändra den. Vi skickar din beställning vidare till lagret meddetsamma, så att dina varor kan levereras så snabbt som möjligt.

Kan jag annullera min beställning?
Nej, det kan du tyvärr inte. Vi behandlar din beställning så snart vi mottagit den, så att dina varor kan levereras så snabbt som möjligt.

Har ni skickat min beställning?
Så snart din beställning har lämnat vårt lager skickar vi dig ett e-postmeddelande om att varorna är på väg.

Kan jag följa min beställning?
Om det fraktbolag vi anlitar erbjuder en spårningstjänst, innehåller det e-postmeddelande vi skickar till dig ett unikt spårningsnummer, så att du kan följa paketet.
 

Det är något som inte stämmer med min leverans.
Fel kan uppstå, men vi gör vårt bästa för att lösa eventuella problem så snabbt som möjligt. Om du märker att det blivit något fel med din beställning kontaktar du kundtjänst, så vi får besked om det.

RETURPOLICY

Returpolicy och Ångerrätt

 • Ångerrätten är 14 dagar, i enlighet med Distanshandelslagen, 2 kap. 6 § DHL. Detta gäller från den dag som du har mottagit din beställning.
 • Produkten ska vara i ursprungligt skick och får inte vara använd eller tvättad.
 • Har du som kund hanterat varan i större omfattning än vad som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion kommer ett värdeminskningsavdrag att göras. Detta betyder således att du som kund kan bli skyldig att ersätta oss för den värdeminskning som uppkommit till följd av att varan hanterats i större utsträckning än vad som var nödvändigt.

  Du får prova vissa kläder inomhus under kortare stunder, men inte använda den. Detta betyder att du får göra som i en affär, dvs. prova varan. Varan bör även vara hel och ren från djurhår, damm, deo, hudrester, hår, makeup och lukt etc. Om varan visar tecken på att den använts mer än vad som är nödvändigt förlorar du inte din ångerrätt av den anledningen, men du bör räkna med att betala för eventuell värdeminskning.

  Om produkten däremot är värdelös, har du inte rätt att få pengarna tillbaka. Därför bör du noga överväga om du kommer att ångra ditt köp i den situationen. Gällande värdeminskningen så är det vi på Leggingslagret som bedömer produktens eventuella nedskrivningar.

 • Alla etiketter måste vara kvar på varan.
 • Ifall du returnerar skor, ska dessa returneras i den ursprungliga skokartongen. Klistra inte postetiketterna direkt på kartongen. En extra avgifter kommer att tas ut om skorna returneras i en skadad skokartong eller utan den ursprungliga skokartongen.
 • Om du mottager ett skadat paket med saknade varor (vara) behöver vi dokumentation på detta i form av ett fotografi. Var vänlig och bifoga det fotografiet i ett mejl till vår kundservice så att vi kan undersöka det närmre.
 • Om du returnerar en använd eller tvättad produkt till oss som inte blir godkänd i vår kvalitetskontroll, kan vi inte återsända plagget tillbaks.
 • Ångerrätt gäller inte plomberade produkter om plombering brutits.
 • Ångerrätt gäller inte Bodystocking/Strumpor/Smycken på grund av hygieniska skäl.
 • Vid ångerrätt så justeras rabattbelopp efter ordersumma enligt rabattens villkor.
 • För mer information om reklamationer, se konsumentverkets hemsida
 • Vill du utnyttja din ångerrätt bör du skicka ett mail till kontakt@leggingslagret.se inom 14 dagar efter mottagandet av paketet. Av mailet skall det enligt den nya lagen framgå klart och tydligt att du vill utnyttja ångerrätten. Uppge ditt ordernummer, namn, adress samt vad du vill återsända samt att du vill ångra köp.Du kommer då, kort därefter, få ett bekräftelsemail från oss där det framgår att vi noterat din begäran om ångerrätt.
 • Kunden står alltid för returfrakten.
 • Kontakta oss på kontakt@leggingslagret.se innan du returnerar en vara.
 • Outlösta paket debiteras enligt tabell nedan, Avgiften tas ut om köparen inte hämtar ut sitt paket hos postombudet och paketet går i retur. Avgiften är för att täcka våra omkostnader för frakt och hantering. 
 • 0-400 kr Avgift 150 kr
 • 400-800 kr Avgift 250 kr
 • 800-1300 kr Avgift 350 kr
 • 1300-1700 kr Avgift 450 kr
 • 1700 - 2100 kr Avgift 550 kr
 • 2100 - Avgift 650 kr

 Returadress
Sweden Quickstyle AB
"ordernummer"
Blåbärsstigen 4
94141 Piteå
Sweden

Företagsinformation
Sweden Quickstyle AB
Blåbärsstigen 4
94141 Piteå
Org.nr. 556822-4165


Återbetalning och hanteringstid
 
Din återbetalning kommer att ske inom 2 arbetsdagar från det att vi registrerat din retur. Du kommer att få besked till den e-post du har angivit till oss, när återbetalningen har gjorts. Beroende på bank och kortutgivare kan det dröja ytterligare några dagar innan insättningen syns på ditt konto. 
OBS vid köp med faktura: Vänligen betala bara in de artiklar som du behåller inkl. fakturaavgiften. Om du returnerar hela din order justeras varorna på fakturan när varorna har kommit tillbaka till oss. Ni kan själv logga in på Klarnas hemsida och under "Mina Sidor" förlänga förfallodatum. Faktureringsavgift och frakt krediteras inte.

Kontaktuppgifter för Leggingslagret

kontakt@leggingslagret.se


Länkar:


Webbbutik.info
Kvalitetskatalogen.se
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog
Topp50.se
Svenska Links | Gratis Sökbar katalogtjänst
www.ensokmotor.biz Svensk sökmotor